Tento kurz je určený pre začínajúcich baristov, ale aj domácich kávových nadšencov.
Zaujíma Vás káva a potrebujete sa naučiť s ňou pracovať, alebo je “len” Váš koníček a Vašim snom je stať sa profesionálny barista? Tak určite je tento kurz určený práve pre Vás.
V kuzoch sa predovšetkým venujeme praktickej časti, pretože si myslíme, že teorie je plný internet. Samozrejme počas kurzu Vám radi prezradíme Nami referovanú prípravu, pomery, extrakciu...
Kurz prebieha v nasledovných bodoch:
• typy spracovania kávy
• typy / stupne praženia
• rozdiel medzi brendom a blendom
• čo je výberová káva?
• prečo existujú kávové zmesi a naopak jednodruhové kávy.
• fungovanie a technologické spracovanie mlynčeka/kávovaru
• nastavenie a údržba
• kalibrácia
• extrakcia
• technika správneho speňovania mlieka na cappuccíno a latté
• technika nalievania + latté art
• hygiena
TRVANIE: cca.4-5 hodín
MIESTO: školiace centrum LUJZA coffee Academy
V cene sú zahrnuté potrebné suroviny.
Akciová CENA JE PLATNÁ DO ODVOLANIA.
- faktúru je možné vystaviť aj na firmu
o podrobnostiach budete obratom informovaný.